Автор: admin

Яких жінок чоловіки бояться втратити?

Життя – заплутана та складна штука. Не всі поводяться розумно, зустрічаючи любов свого життя і потім часто шкодують про це.

Незважаючи на те, що ідеальних людей не буває, ми розповімо, яких жінок чоловіки бояться втратити. За останні десятиліття динаміка стосунків чоловіка та жінки сильно змінилася, але природна суть залишається. Ми так само продовжуємо шукати свою другу половинку, щоб з ним чи нею впевнено крокувати життям. Іноді навіть використовуємо для цього ворожіння для дівчат, щоб знайти свою половину.

Приваблива жінка

Кожен чоловік хоче бачити біля себе привабливу дівчину. Але в очах кожного, хто дивиться – своя краса. Необов’язково бути моделлю, не виходити із салонів краси або звертатися до пластичної хірургії, щоб підправити деякі частини тіла. А якщо й звертаєтесь, то будьте уважні. Деякі пластичні операції не зроблять вас гарною. Достатньо постійно стежити за собою та вміти підкреслити свої переваги.

Яких жінок чоловіки бояться втратити?

Добра та дбайлива жінка

Добра жінка – ідеал усіх часів. З давніх-давен саме ця якість цінувалася в жінці, як хранительки домашнього вогнища, затишку, любові до рідних та навколишнього світу. Зла жінка завжди асоціювалася, можливо, з доброю коханкою та кар’єристкою, але дуже рідко – з дружиною, що любить.

Важлива якість жінки – дбайливість. Чоловіки привчені до турбот з дитинства, але тоді вони отримували її від мами.

Також важливо, щоб дівчина мала материнський інстинкт і любов до дітей. Тому що чоловік дивиться в майбутнє і має бути впевненим, що знайшов жінку, яка хоче і може стати гарною матір’ю його дитини. Прикладом дбайливої ​​жінки є Анджеліна Джолі.

Енергійна та весела жінка

Життя жінок також буває нудним і монотонним. Але чоловікам необхідно, щоб із жінкою було цікаво. Якщо вона енергійна, рухлива і готова вирушити на пошуки пригод, коли попросить кохану людину – вона почуватиметься щасливішою.

Мудра жінка

Кожен чоловік потребує мудрої жінки, яка допоможе йому пройти життям. Кажуть, що за кожним великим чоловіком ховається ще більша жінка. І це правда. Без жінки чоловік не більше, ніж звичайний егоїст.

І це не означає, що жінка повинна бути розумнішою за нього – вона повинна мати жіночу мудрість, яка і відрізняє її від мислення чоловіка.

Яких жінок чоловіки бояться втратити?

Любляча жінка

Чоловікові подобається бачити і відчувати, що жінка любить його усією душею. У жінки є особлива здатність повністю присвячувати себе тому, кого вона любить. І чоловіки цього хочуть.

Жінка, яка здатна поступатися

Усі люди вперті згідно з якостями свого характеру. Але всі стосунки будуються на компромісах. Якщо чоловікові вдалося знайти жінку, яка не закочує постійні істерики на знак протесту, а схильна на компроміс – він буде з нею.

Жінка, яка створює відчуття вдома

Жінка, яка вміє створити затишок удома – мрія кожного чоловіка. Вона має все так організувати та продумати, щоб чоловікові завжди хотілося йти додому з великим бажанням. Необов’язково бути Нікою Білоцерківською чи Мартою Стюарт, але навчитися смачно готувати котлети потрібно.

Сильна, але жіночна

У кожного свій смак на жінок, але чоловіки обожнюють тих, у яких поєднується внутрішня сила та жіночність. Якщо жінка сильна, вона стане для свого чоловіка партнером та другом, а жіночна жінка – це друга половинка чоловіка.

Якщо ці дві якості вдало поєднуються в жінці, вона може запаморочити голову багатьом – знає собі ціну, але при цьому пишається, що народилася саме жінкою.

Яких жінок чоловіки бояться втратити?

Пристрасна жінка

Всі любовні стосунки потребують пристрасті. Її джерелом багато в чому є саме жінка, яку чоловік хоче, вона може його порушити і задовольнити.

Реалізована жінка

Є чоловіки, які спеціально шукають собі дружину, яка сиділа б удома. При цьому є багато жінок, які тільки про це мріють.

Але інша частина чоловіків божеволіє від жінок, які вміють себе реалізувати в чомусь. Йдеться не про захмарну кар’єру чи престижну роботу. Це може бути реалізація себе в домашньому господарстві чи якомусь хобі. З жінкою, яка захоплюється ще чимось, окрім готування та памперсів, чоловікові є про що поговорити.